SÚGÓ

Virtuális kártya: Amennyiben a regisztrált kártyával biztosított kártyaszámmal, illetve PIN kóddal belépett, a főoldalon megláthatja személyre szabott virtuális ThanksAVIA kártyáját. A kártyán megtekintheti a pont, illetve pénz egyenlegét, valamint a kártyájához tartozó vonalkódot, amit használhat a plasztik kártya helyett az AVIA töltőállomásokon. A virtuális kártya alatt található 2 gombbal a Webshopba, illetve az Egyenleg menüpontra kerülhet. Amennyiben telefonján Android, Chrome böngészővel, vagy iOS, Safari böngészővel fut, lehetősége van rögzíteni a weboldalt a főoldalra. Android operációs rendszer esetén a következőt kell tennie: Amennyiben az oldal alsó részén megjelenik az "ThanksAVIA hozzáadása a kezdőképernyőhöz", kattintson az értesítésre, ezután egy felugró ablak segítségével láthatja a főoldalra kihelyezésre kerülő ikon nevét. Amennyiben elfogadja, a telepítési folyamat után elérhetővé válik a kezdőképernyőn a ThanksAVIA applikáció. iOS operációs rendszer esetén a következőket kell tennie: Safari böngészőben kattinson a + jelre, majd keresse meg a "Hozzáadás a kezdőképernyőhöz" gombot.

Webáruház: A webáruház menüpontra kattintva láthatóvá válnak a jelenleg megvásárolható kuponok. Amennyiben úgy tekinti meg a webáruházat, hogy nem lépett be(lásd: fent), a kuponok nem lesznek megvásárolhatóak. Ahhoz, hogy kupont tudjon feltölteni a kártyájára, a Belépés oldalra kattintva jelentkezzen be érvényes kártyaszámával, illetve PIN kódjával. Amennyiben a belépés sikeresen megtörtént, a Webáruházban megtekintheti a jelenleg vásárolható kuponokat, az akció kezdetét, valamint annak megvásárlásáért fizetendő pontértékét. A kuponok egyesével vásárolhatóak meg, minden egyes kosárba helyezés után láthatja a kosár tartalmát. Amennyiben véglegesíti a vásárlást, a kuponok megjelennek az Egyenleg menüpontban. Ha a vásárláshoz nem rendelkezik elengedő pont mennyiséggel, egy hibaüzenet értesíti erről.

Egyenleg: Az egyenleg menüpontban láthatja minden, a kártyájával kapcsolatos információt. Megjelenítésre kerül egyedi, virtuális kártyája, melyen láthatja pont, illetve pénz egyenlegét. Amennyiben rendelkezésre állnak kuponjai, azokat a kártya alatt jelennek meg. Amennyiben nem áll rendelkezére kupon, egy üzenet formájában értesíti Önt erről az oldal. Saját kuponját a webáruházban készítheti el (lásd: feljebb).

Adatok módosítása: Amennyiben belépett az oldalra, lehetősége nyílik módosítani személyes adatai közül az alábbiakat:

  • E-mail cím
  • PIN kód
  • Telefonszám
  • Születésnap
  • Irányítószám
  • Lakcím

Az adatok módosításához mindenképpen meg kell adnia a jelenlegi PIN kódját. Amennyiben megadta, töltse ki a megfelelő, változtatásra kerülő mezőket. Azon mezők, melyek üresen maradnak, nem kerülnek módosításra. A változtatás végbemeneteléről egy értesítést kap az oldalon.

Bejelentkezés: Bejelentkezéshez 2 adat szükséges: az Ön, egyedi AVIA kártyaszáma, illetve a hozzá tartozó PIN kód. A 2 adattal együttesen belépve igénybe veheteti a ThanksAVIA összes lehetőségét. Amennyiben elfelejtette a PIN kódját, lehetősége van a következő menüponton a regisztrációnál használt e-mail címére egy emlékezetető linket küldeni. A linkre kattintva lehetősége van egy új PIN kódot megadnia magának.

Regisztráció:

Webkamera használata: A ThanksAVIA weboldalon számos helyen lehetősége van használni okostelefonját, illetve webkameráját. Használatához az alább felsorolt helyeken megtalálhatja a kamera gombot, melyre kattinva a ThanksAVIA weboldal engedélyt fog kérni Öntől a kamerája használatára. Amennyiben megadta az engedélyt, egy felugró ablakban láthatja kamerájának a képét. Amikor a vonalkód olvasó vonalkódot érzékel, az éppen aktuális kártyaszám mezőbe kerül a beolvasott vonalkód. Amennyiben rendelkezik kamerával, a következő helyeken használhatja a vonalkód olvasót:

  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
  • Elfelejtett jelszó